Terra Da Bosco

A Terra da Bosco Kft. 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy fapadló burkolatot és tömörfa parkettát gyártson a treviso-i Barro család által szerzett tapasztalatok alapján.
A parketta gyártás során csaphornyos, mozaik, lamellált kivitelű parkettákat gyártunk.

Bérbaltaváron, az osztrák határ közelségében, stratégiailag kedvező helyen található cégünk székhelye.
A termelés során a legfejlettebb tudást és technológiát használjuk, melynek segítségével tölgyfából masszív parkettát gyártunk két változatban:

  • nem felületkezelt parketta, amit csiszolni és lakkozni vagy olajozni kell a helyszínen;
  • kész parketta, ami felületkezelt, csak le kell rakni.

A minőségi parkettagyártás az UNI EN szabványok szerint zajlik. Minden a cégben előállított parketta CE jelöléssel rendelkezik: a termelés valamennyi szakaszában szigorú minőségi feltételek alapján ellenőrzés folyik. A nyersanyag megérkezésétől a feldolgozás fázisain át egészen a szállítás befejezéséig.

Vevőink így biztosak lehetnek abban, hogy a parketta, melyet megvásároltak, a legmesszebb menőkig megfelel elvárásaiknak, a minőségi paramétereknek.

2010-ben új gépek vásárlásával és specializált munkaerő felvételével még magasabbra tettük a mércét.

Termékcsaládjaink, melyeket vevőink számára kínálunk:

  • Csaphornyos parketta és svédpadló, amit csiszolni és kezelni kell a helyszínen.
  • Készparketta, csiszolt, fózolt, esetleg kefélt, dupla-füstölt vagy füstölt, olajozott.
  • Halszálka franciás (45°) vagy magyar (30°) vágással.
  • Klasszikus mozaik parketta, mint például a Versailles és a Chantilly, vagy speciális, mint a Mórok, az Arsenale, és a presztízs San Marco és San Giorgio.

A Terra da Bosco Kft. által készített fapadló burkolat tökéletes megmunkálás eredménye, olyan parketta, amely különböző felületkezelésekkel, bármilyen környezetben lerakható.
A helyiség szépségét hangsúlyozza, legyen az rusztikus, vagy modern, tökéletesen megfelel az igényeknek és elvárásoknak. Fapadló burkolataink időtlenek, kortalanok.

Mindenkinek ajánljuk: magánszemélyeknek, kis-, és nagykereskedőknek, cégeknek, szállodáknak, edzőtermekbe, kastélyokba, üzletekbe és bevásárlóközpontokba, irodákba - vagyis mindenkinek, aki szereti a fát!

Terra da Bosco